Heeft u dringend geld nodig en weet u op het moment niet waar u het vandaan moet halen? Wilt u geld lenen zonder bank, bijvoorbeeld bij een van de kredietverstrekkers die u een scherpe rentevoet zal rekenen? Wij presenteren u graag het overzicht van de verschillende kredietverstrekkers, waarmee we ervoor zorgen dat u een goed beeld krijgt van wat er mogelijk is. Wilt u snel 1000 euro lenen en er daarmee voor zorgen dat u een nieuwe TV aan kunt schaffen, of heeft u het geld om een andere reden nodig? Lees onze tips en ga meteen een kredietverstrekking aan.

1) Snel krediet aanvragen bij Cofidis

CofidisBE

Waarom is het interessant om bij Cofidis snel geld te lenen?

 • Geen verantwoording af te leggen
 • Unieke Direct Cash formule
 • Je kan bij Cofidis een Persoonlijke Lening krijgen vanaf 2.500 euro t/m 50.000 euro
 • Daarnaast kan je een Myline lening afsluiten vanaf 500 euro t/m 10.000 euro
 • Onmiddellijk antwoord

Hoe werkt het?

1) Ga naar www.cofidis.be/geldlenen

2) Kies het bedrag dat je wenst te lenen

3) Doorloop de 3 stappen en ontvang het geld

2) Snel een lening afsluiten bij Auxifina

Waarom is het nuttig om uw lening aanvraag bij Auxifina te doen

 • Gespecialiseerd in snelle aanvragen
 • Vrijwel direct antwoord
 • Interessante maandelijkse aflossing

Hoe werk het?

1) Ga naar www.auxifina.be/leningaanvraag

2) Doorloop de 6 stappen

3) Na goedkeuring krijgt u het geld ter beschikking

3) Snel geld lenen bij Cetelem

-cetelem

Waarom raden wij u Cetelem aan indien u snel een lening wil afsluiten?

 • Snelle service
 • Simpele aanvraag
 • 100% gratis een simulatie aanvragen

Hoe werkt het?

1) Ga naar http://www.cetelem.be

2) Selecteer het bedrag dat je wil lenen

cetelem

3) Vul de gewenste looptijd aan en bekijk daarna uw gratis simulatie

3) Doorloop de 5 aanvraagstappen en verkrijg uw geld!

Snel 1000 euro lenen

Indien u dringend geld nodig heeft kunt u daarvoor bijvoorbeeld gebruik maken van de online mogelijkheden, om 1000 euro te lenen. U kunt zich wenden tot de verschillende kredietverstrekkers uit de tabel, waarmee we er graag voor zorgen dat u het overzicht op een rij heeft. Het zijn stuk voor stuk betrouwbare geldverstrekkers, dus vergelijk de rentevoet en kijk naar eventuele aanvullende voorwaarden. Zij kunnen u helpen indien u dringend geld nodig heeft, zowel op de korte als de meer lange termijn. Heeft u het geld niet zo lang nodig, of kunt u maandelijks maar een beperkt bedrag terugbetalen? Geen probleem!

Ga meteen naar de gratis simulator en ontdek de goedkoopste methode om nog vandaag snel €1000 te lenen.

Geld lenen voor nieuwe apparatuur

Heeft u bijvoorbeeld dringend geld nodig om nieuwe apparatuur aan te schaffen, zoals een nieuwe wasmachine, een koelkast of wellicht de televisie die kapot is gegaan? Wat de reden ook is, met een lening van bijvoorbeeld 1000 euro zorgt u ervoor dat u de aankoop kunt doen, eventueel in combinatie met een deel eigen spaargeld. Wat dat betreft bestaat er altijd mogelijkheden. U kunt online zelf een aanvraag voor een lening doen en aangeven dat u het geld snel nodig heeft. Zorg ervoor dat u de documenten alvast klaar heeft liggen, bijvoorbeeld met betrekking tot uw inkomen.

Bij Hellobank.be kan je eenvoudig geld lenen voor het afbetalen van digitale apparaten. Je kan er lenen vanaf €500 en terugbetalen van 3 tot 18 maand.

Online lening berekenen

Heeft u dringend geld nodig en bent u benieuwd wat de lening u zal kosten? U kunt dit online zelf berekenen, aan de hand van een handige tool. U kunt een lening simulatie uitvoeren, zodat u precies weet wat u van de lening kunt verwachten, wat deze u gaat kosten en hoe lang de looptijd zal zijn. Ga op die manier na of de lening een goede keuze vormt, zonder dat u daarvoor langs hoeft te gaan op een bankkantoor. In plaats daarvan kunt u de lening online berekenen, iets dat wel zo snel werkt wanneer u dringend geld nodig heeft.

Wens je te vergelijken hoeveel het online aanvragen van een snelle lening kost? Check dan onze gratis lening simulator en ontdek de verschillende kredietverstrekkers!

Online dringend lening aanvragen

U kunt online dringend uw lening aanvragen, al is het van belang om de verschillende alternatieven goed met elkaar te vergelijken. Is er sprake van aanvullende voorwaarden, of is het mogelijk om op de rentevoet te besparen? Bekijk de verschillende kredietverstrekkers uit onze tabel en maak zelf een vergelijking, om een goede keuze te kunnen maken. Op die manier kunt u snel geld lenen, indien u dringend geld nodig heeft. Wij helpen u graag op weg, zodat u een zo scherp mogelijke rentevoet voor uw krediet betaalt en u het geld snel kunt ontvangen.

simuleer