Benieuwd hoeveel u kunt lenen? U kunt dit globaal zelf uitrekenen, door gebruik te maken van de handige online tools. De banken en kredietverstrekkers gaan uit van een bepaald inkomen, dat u nodig heeft om het geld te kunnen lenen. U kunt aan de hand van uw eigen inkomen berekenen waarvoor u maximaal in aanmerking zal komen. Wilt u weten hoeveel u maximaal kunt lenen? Ga dan uit van het inkomen dat u structureel ontvangt, uit loondienst of een uitkering. Indien u zelfstandig ondernemer bent kunt u doorgaans niet zomaar een krediet afsluiten, omdat er minder zekerheid bestaat over de inkomsten.

Maximale lening berekenen

U kunt zelf uw maximale lening berekenen aan de hand van een leningsimulatie. Op die manier kunt u nagaan hoeveel u maximaal kunt lenen, zonder dat u daarmee in de financiële problemen komt. De banken en kredietverstrekkers berekenen het maximale bedrag dat u kunt lenen om zelf niet teveel risico te nemen en u in bescherming te nemen. Op die manier blijven de rentebetalingen binnen het redelijke en kunt u ook de aflossingen doen om het geleende bedrag binnen de looptijd terug te betalen.

Snel 1000 euro lenen

Benieuwd hoeveel u kunt lenen, bijvoorbeeld omdat u snel €1.000 nodig heeft? U kunt 1000 euro lenen door deze online aan te vragen, zodat u hier een nieuwe televisie, een koelkast of een wasmachine van kunt kopen. Is een van deze apparaten kapot gegaan en heeft u helaas niet zomaar het geld voor een nieuwe? U kunt dan 1000 euro lenen, mits u voldoende inkomen heeft en er nog geen andere leningen lopen. U kunt zelf berekenen hoeveel u kunt lenen door met eventuele andere kredieten rekening te houden en uit te gaan van het inkomen dat u tot uw beschikking heeft.

Voordelig 5000 euro lenen

Wilt u voordelig 5000 euro lenen? U kunt zelf berekenen of u dit kunt lenen op basis van uw inkomen, bijvoorbeeld om na te gaan of u een mooie nieuwe auto kunt financieren. Vergelijk de verschillende kredietverstrekkers uit de tabel, zodat u een beeld krijgt van de rentevoet die zij rekenen. Ga na wat de maandlasten zullen zijn op basis van het krediet, aan de hand van de aflossingen en intrestbetalingen die u dient te doen. Heeft u een goed beeld van de lening en kunt u hier gebruik van maken? Dan kunt u het geld online lenen, u hoeft daar de deur niet voor uit.

Online leningsimulatie maken

U kunt een online leningsimulatie maken, om zelf na te gaan welke kosten bepaalde kredieten met zich meebrengen. Wat kost het om 1000 euro te lenen, of een lening voor 5000 euro af te sluiten? Probeer dit zelf na te gaan aan de hand van de simulatie, of bereken wat u maximaal kunt lenen met een handige online tool. U kunt zelf nagaan wat u maximaal kunt lenen op basis van uw inkomen, maar houd tevens rekening met andere kredieten die u al heeft lopen. Vervolgens kan ook de bank na een aanvraag voor u berekenen wat u maximaal kunt lenen.