Geld lenen zonder inkomen

Wilt u geld lenen zonder inkomen, of bent u benieuwd naar de mogelijkheden op dit gebied? In de meeste gevallen zal een bank of kredietverstrekker willen rekenen met uw inkomen, om na te gaan wat u maximaal kunt lenen. Indien u geen inkomen of een laag inkomen heeft hoeft dat echter niet in alle gevallen te betekenen dat er geen mogelijkheden zijn. Ook met een uitkering of spullen als onderpand is het in bepaalde gevallen mogelijk om een krediet af te sluiten. Bekijk in ieder geval ons overzicht van kredietverstrekkers en doe daar een aanvraag, om te profiteren van de laagste rentevoet.

Maximale lening berekenen

Wilt u geld lenen zonder inkomen? Houd er dan rekening mee dat een bank normaal gesproken uw inkomen per jaar als uitgangspunt zal nemen. Aan de hand daarvan kunt u een lening simulatie maken en berekenen wat u maximaal kunt lenen. Des te hoger uw inkomen is, des te meer krediet u aan kunt gaan. Dit betekent aan de andere kant dat het geld lenen zonder inkomen lastig is, omdat u dan weinig mogelijkheden heeft om op korte termijn het geleende geld terug te betalen.

Geld lenen met laag inkomen

Heeft u wel een inkomen, maar is dit relatief laag? Het geld lenen zonder inkomen is wat anders dan geld lenen met een laag inkomen. In dit tweede geval heeft u namelijk wel de mogelijkheid om maandelijks voor een aflossing en rentebetaling te zorgen, waardoor u doorgaans de mogelijkheid heeft om een krediet af te sluiten. Zal uw inkomen binnenkort verder oplopen? Dan is het verstandig om dit bij de kredietverstrekker aan te geven, of nog even te wachten met de aanvraag. Geld lenen met een laag inkomen zal in de meeste gevallen een beperkte geldlening opleveren, die wellicht niet voldoende hoog is om de uitgave of aankoop te doen.

Geld lenen met een uitkering

Heeft u een uitkering en wilt u daarom geld lenen zonder inkomen? In dat geval is er eigenlijk wel sprake van een inkomen, waardoor er toch mogelijkheden bestaan. Een kredietverstrekker of bank is op zoek naar een vaste vorm van inkomen, die u maandelijks ontvangt. Dit betekent dat het ook om een uitkering mag gaan, mits u die structureel ontvangt. Er is dan geen sprake van geld lenen zonder inkomen, waardoor het wel degelijk de moeite waard is om een aanvraag te doen en de verschillende rentevoeten met elkaar te vergelijken.

Geld lenen met onderpand

Wilt u geld lenen zonder inkomen en heeft u inderdaad totaal geen inkomsten tot uw beschikking? In dat geval is het nog mogelijk om uw spullen als onderpand in te zetten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan sieraden of andere waardevolle spullen. U kunt deze belenen of verkopen, afhankelijk van of u het geld slechts tijdelijk of permanent nodig heeft. Wat dat betreft kunt u op verschillende manieren geld lenen zonder inkomen, of een lening afsluiten bij een laag inkomen. Vergelijk de rentevoeten van de kredietverstrekker en vraag naar uw mogelijkheden, om relatief voordelig een krediet af te sluiten.

Benieuwd hoeveel een lening jou kost? Doe dan hier gratis de berekening!