Wilt u gebruik maken van een lening simulator, of bent u benieuwd hoe u er daarmee voor zorgt dat u de juiste lening af kunt sluiten? U heeft met deze tool de mogelijkheid om te berekenen wat u maximaal kunt lenen en wat dat u tijdens de looptijd zal kosten. U kunt op die manier verschillende kredieten vergelijken en er na het gebruik van de lening simulator voor zorgen dat u het juiste krediet online kunt aanvragen. Op die manier heeft u er snel de beschikking over, zodat u de aankoop kunt doen die u wenst.

KredietverstrekkerOmschrijvingGratis simulatie
-cofidisBetrouwbaar lenen bij een van de grootste kredietverstrekkers uit de Benelux. 73% van onze bezoekers kiest voor Cofidis.Naar de simulatie
-cetelemUw krediet online aanvragen in 3 stappen bij Cetelem. Een eenvoudige, efficiënte website. Naar de simulatie
-auxifinaNieuwe Belgische kredietverstrekker. Vraag in 3 minuten uw simulatie aan voor een persoonlijke lening.Naar de simulatie
-hellobankHet loont de moeite om de tarieven de bekijken bij BNP Paribas Fortis. Bij de laagste van de marktNaar de simulatie
-buywayVraag 24u/24 een onmiddellijke storting van uw lening op uw bankrekening.Naar de simulatie

Ben je op zoek naar een autolening?

Goed nieuws! Wij hebben ze vergeleken! Ontdek hier de goedkoopste autolening!

Wat kan ik lenen?

Benieuwd naar wat u maximaal kunt lenen? Daar kunt u de lening simulator voor gebruiken. De simulator gaat uit van het inkomen dat u verdient, om in te schatten wat u op basis van dat bedrag maximaal kunt lenen. Houd er rekening mee dat u hier zelf eventuele andere kredieten vanaf dient te trekken. Indien u een aanvraag doet bij een van de kredietverstrekkers zullen ze uw situatie doorgaans direct opvragen bij de Nationale Bank. Door zelf alvast rekening te houden met eventuele andere kredieten kunt u de simulator optimaal gebruiken.

Online lening berekenen met lening simulator

Wilt u online geld lenen en gebruik maken van de lening simulator om na te gaan wat dit u zal kosten? Aan de hand van de simulator kunt u eenvoudig nagaan wat een hogere of een lagere rentevoet voor de maandelijkse intresten betekent en hoe een lening duurder of goedkoper uit zal vallen indien u de looptijd aanpast. Het is verstandig om verschillende berekeningen te maken met de lening simulator, om een goed beeld te krijgen van de kosten van een krediet, zodat u hier op een verstandige manier gebruik van kunt maken bij een van de kredietverstrekkers.

Kredieten vergelijken

Uiteraard kunt u online de verschillende kredietverstrekkers met elkaar vergelijken. Wij bieden u een overzicht van een aantal banken en andere instellingen, waar u de mogelijkheid heeft om geld te lenen. Zet de kredietverstrekkers op een rij, kijk goed naar de voorwaarden die zij stellen en de rentevoet die ze u in rekening brengen. Op die manier kunt u nagaan waar u het best een offerte aan kunt vragen. Uiteraard kunt u besluiten om op basis van de vergelijking meerdere offertes voor leningen aan te vragen, bijvoorbeeld indien de lening simulator twee van de kredietverstrekkers als de beste keuzes aanwijst.

Berekenen en online aanvragen

U kunt de lening simulator gebruiken om het krediet te berekenen, zodat u de lening vervolgens vlot online kunt aanvragen. De bank of andere kredietverstrekker zal opnieuw een berekening maken, die dicht in de buurt zal zitten bij wat u zelf berekend had. Het gaat in de simulator echter om een globale schatting, aangezien de banken zelf verantwoordelijk zijn voor de exacte invulling van de kredieten die ze verstrekken. U kunt met de lening simulator zelf uw lening berekenen, om hier voldoende kennis van te krijgen en deze vervolgens aan te vragen bij de kredietverstrekker die u hier het meest voordelig mee van dienst kan zijn.