Wilt u geld lenen en zoekt u naar geschikte mogelijkheden? U heeft de keuze uit een aantal verschillende geldverstrekkers, waarvan u de tarieven eenvoudig met elkaar kunt vergelijken aan de hand van de getoonde tabel. Ga op zoek naar de laagste rentevoet, maar let tevens op de aanvullende voorwaarden. U kunt op die manier voordelig online geld lenen, aan de hand van uw specifieke voorkeur.

Geld lenen in België

Wilt u geld lenen en bent u op zoek naar een geschikte kredietverstrekker in België? U kunt bijvoorbeeld terecht bij CreditCourt, Geldlening of KredietPartner. Beoordeel de verschillende kredietverstrekkers en kijk verder dan alleen de rentevoet. Wat is de looptijd van de lening en is er sprake van eventuele aanvullende voorwaarden? Probeer dit goed na te gaan, voordat u overgaat tot het geld lenen in België bij een van de online aanbieders. Op die manier voorkomt u vervelende verrassingen en betaalt u een zo scherp mogelijke rentevoet, voor het geld dat u tijdelijk nodig heeft.

Online geld lenen

Wilt u online geld lenen en bent u benieuwd hoe dit werkt? U kunt online uw aanvraag doen, waarop de bank met uw gegevens aan de slag gaat. Doorgaans zal de bank of de geldverstrekker op basis van uw inkomen bepalen wat er mogelijk is, wat u maximaal kunt lenen. Vervolgens dient u de documenten aan te leveren waaruit uw inkomen blijkt, of waarmee u voor aanvullende zekerheid kunt zorgen. U kunt daarna online geld lenen, omdat de bank het geld naar u over zal maken en u daar de deur niet voor uit hoeft.

Geld lenen zonder bank

Wilt u geld lenen zonder bank, bijvoorbeeld omdat u daar geen goede ervaringen mee heeft, of omdat de bank u heeft aangegeven dat het niet mogelijk is om een (nieuw) krediet af te sluiten? Er bestaan mogelijkheden tot geld lenen buiten de bank om, zelfs wanneer u geen of weinig inkomen heeft. Houd er rekening mee dat dit niet het reguliere traject vormt, normaal gesproken kunt u op basis van uw inkomen geld lenen bij de bank. Wilt u in België geld lenen en daarvoor geen gebruik maken van een bank? Dan bent u bijvoorbeeld aangewezen op particulieren of andere instellingen, die u tijdelijk geld kunnen verstrekken. Houd rekening met relatief hoge kosten.

Geld lenen zonder inkomen

Wilt u geld lenen zonder inkomen, bijvoorbeeld omdat u al een ander krediet heeft lopen of u op het moment geen werk heeft? U kunt spullen in onderpand geven, bij instellingen die u in ruil daarvoor geld uitlenen. Houd er rekening mee dat de grote banken en online kredietverstrekkers standaard zullen rekenen met uw inkomen. Indien u geld wilt lenen zonder inkomen is het verstandig om buiten deze kredietverstrekkers om op zoek te gaan naar mogelijkheden, of goed te kijken naar de flitskredieten die u in bepaalde gevallen af kunt sluiten.

simuleer