rickvereeckenWelkom Op S-Move!

Ons doel

Deze site werd in het leven geroepen in 2012. Ons doel bestaat eruit om mensen die op zoek zijn naar een krediet, te helpen in hun zoektocht. Iedereen weet intussen dat geld lenen ook geld kost. Je betaalt immers een extra bedrag aan de bank of de kredietverstrekker, in ruil voor het geld dat jij in bruikleen mag hebben. Daarom loont het om eerst een lening te simuleren, bij zowel banken als andere kredietverstrekkers. Zo kom je eenvoudig te weten hoeveel je werkelijk meer betaalt voor het geld dat je leent. En die verschillende simulators bijeenbrengen, dat is het doel van S-Move!

Het Team

S-Move werd opgericht door Rick Vereecken. Rick (35) is vertrouwd met het bankwezen. Na zijn studies Handelswetenschappen ging hij werken bij BNP Paribas, het toenmalige Fortis. Na zijn uren hield hij zich bezig met verschillende internetprojecten, en zo ontstond uiteindelijk S-Move.

Onze troeven

Onafhankelijke informatie

Alle kredietverstrekkers op een plaats

Up to date informatie

Toekomstplannen

De site is nog in volle ontwikkeling, eveneens onze profielen op sociale media. Op vraag van onze sitebezoekers werken wij momenteel ook aan een volautomatische tool, die automatisch de kosten berekent. Houd ons dus zeker in de gaten of schrijf je in op onze nieuwsbrief, om op de hoogte te blijven wanneer deze tool live gaat.

kantoor

S-Move – Corbiestraat 90 – 9000 Gent