Wilt u snel geld lenen, zonder dat u daar de deur voor uit hoeft? U kunt online een aanvraag doen bij de verschillende kredietverstrekkers, zodat u het geld bij akkoord snel op uw rekening kunt verwachten. Hieronder de 10 beste kredietverstrekkers indien u snel over het geld wil beschikken.

KredietverstrekkerOmschrijvingGratis simulatie
-cofidisKleine geldreserve nodig? Simuleer gratis online en beschik binnen de kortste keren over extra geld!Meteen aanvragen
-buywayVraag 24u/24 een onmiddellijke storting van uw lening op uw bankrekening. Snel geregeld!Meteen aanvragen
-cetelemSnel uw krediet online aanvragen in slechts 3 stappen bij Cetelem, onderdeel van BNP Paribas.Meteen aanvragen
-kredietpuntVul het online aanvraagformulier in en een medewerker van Kredietpunt zal contact met u opnemen. Duurt wat langer.Meteen aanvragen

U hoeft niet langs een bankkantoor of een tussenpersoon, het is voldoende om online aan te geven wie u bent en naar welk bedrag u zoekt. Vervolgens dient u aan te geven hoeveel inkomen u ontvangt en of er nog eventuele andere kredieten lopen. Aan de hand van die gegevens kunt u snel geld lenen, uiteraard voordelig door zelf een vergelijking van bijvoorbeeld de rentevoet te maken.

Dringend geld nodig

Heeft u dringend geld nodig en wilt u daarom snel geld lenen? U kunt uw krediet gewoon online aanvragen, waardoor u er de deur niet voor uit hoeft. Dit bespaart tijd en moeite, maar het zorgt er daarnaast voor dat u kunt rekenen op een scherpe rentevoet. U kunt snel geld lenen door goed te kijken naar de rentetarieven die de verschillende kredietverstrekkers berekenen. Bekijk ook eventuele aanvullende voorwaarden en maak online uw keuze, om vervolgens direct een krediet aan te vragen.

Online lening aanvragen

Wilt u online een lening aanvragen, om hier zo snel mogelijk gebruik van te kunnen maken? U kunt snel geld lenen door in ieder geval alvast rekening te houden met de gegevens die u daarvoor nodig heeft. Zorg er bijvoorbeeld voor dat u de gegevens met betrekking tot uw inkomen bij de hand heeft en voorkom dat u nog documenten aan dient te vragen. U kunt op die manier snel geld lenen, door de gegevens aan te leveren op het moment dat de kredietverstrekker u daarom vraagt.

Lening berekenen

Wilt u snel geld lenen, maar er zeker van zijn dat u het geld daadwerkelijk kunt ontvangen en u het krediet kunt betalen? U kunt zelf uw lening berekenen, door gebruik te maken van de lening simulatie. U kunt er op die manier voor zorgen dat u de intresten en aflossingen alvast kunt plannen, zodat u weet wat u kunt verwachten. Past dit geheel binnen uw huidige budget? Dan kunt u de aanvraag bij de kredietverstrekker naar keuze doen. Deze zal uw lening opnieuw beoordelen, bijvoorbeeld door uw gegevens op te vragen bij de Nationale Bank. Vervolgens kunt u snel geld lenen, mits alles in orde blijkt en u voldoende inkomen tot uw beschikking heeft.

Vergelijken en geld lenen

U kunt snel geld lenen door gebruik te maken van de online mogelijkheden, bijvoorbeeld om de kredieten met elkaar te vergelijken. Vraag een offerte aan bij de verschillende kredietverstrekkers, of ga aan de hand van de voorwaarden en de rentevoet die zij rekenen na bij wie u het best een aanvraag kunt doen. Maak gebruik van onze handige tabel, zodat u de verschillende kredietverstrekkers zelf niet hoeft uit te zoeken. U kunt op die manier snel geld lenen, terwijl u kunt rekenen op een voordelige lening met goede voorwaarden, zodat u minimale kosten maakt.